QUI HA VINGUT?

QUI HA VINGUT?

EN AQUESTA PÀGINA PODREM VEURE TOTS/ES LES PERSONES QUE ENTREN A L'AULA.


GUÀRDIA CIVIL: ELS PERILLS D'INTERNET

El passat dimecres 15 de maig va vindre n'Isidro i ens va parlar sobre els perills de la xarxa.CREU ROJA: XERRADA SOBRE PRIMERS AUXILIS.


GOB: AGNÈS VIDAL.

Al final d'aquest trimestre va vindre n'Agnès, per parlar a l'aula sobre l'ús del plàstic, com està afectant al Planeta i més concretament a la nostra illa.


 És molt important reduïr l'ús del plàstic i ja tenim moltes alternatives:


AMICS DE LA TERRA: JUANJO

DImarts va vindre Juanjo, per fer-nos una xerrada sobre la importància de cuidar el bosc. Les plantes i  els animalets que tenim i els perills d'un incendi.

Va  ser una informació molt interessant, que ens va ajudar a entendre la sortida que farem sobre reforestació del bosc.


LA PRIMERA ENTRADA SERÀ PER AL POLICIA TUTOR. 

VAN  VINDRE A L'AULA DELS AEROTRASTORNATS I TRASTORNADES A VISITAR-NOS NA MONICA I EN PEDRO. DOS POLICÍES DE L'AJUNTAMENT DE STA. EULÀLIA QUE ENS VAN PARLAR SOBRE ELS PERILLS D'INTERNET I LES XARXES SOCIALS I COM PREVINDRE'LS.


TOTS/ES ENTREM A INTERNET, VISITEM PÀGINES I TENIM XARXES SOCIALS, ENCARA QUE NO TENIM L'EDAD MÍNIMA ESTABLIDA PER LLEI, JA QUE L'EDAD MÍNIMA ÉS DE 14 ANYS.
SOCIAL EL CORREU DE L'ESCOLA  NO ÉS UN PERILL, PERQUÈ NOMÉS TENEN ACCÉS MEMBRES DE LA COMUNITAT EDUCATIVA, ÉS UNA XARXA TANCADA I CONTROLADA, PERÒ SI TENIM ALTRES CORREUS NO HEM DE DONAR PISTES EN LA NOSTRA ADREÇA DE LA NOSTRA EDAD O SEXE.

 EL NOM  DE LA NOSTRA ADREÇA ELECTRÒNICA HA DE SER MOLT NEUTRE, SENSE PISTES.


ENS 
VAN EXPLICAR ALTRES MOLTES COSES QUE NO S'HAN D'OBLIDAR. AQUÍ LES DEIXO PENJADES, JA QUE SÓN COSES QUE NO S'HAN D'OBLIDAR:


RECORDA SEMPRE QUE ÉS MOLT IMPORTANT CONTAR-LI TOT ALS TEUS PARES/MARES... JA QUE ELLS/ELLES SÓN LES QUE T'AJUDARAN EN TOT MOMENT.

I SÍ FORA NECESSARI... A LA FOTOGRAFIA DE DALT TENS UN CONTACTE AMB LA POLICIA. 

ELLS/ELLES ESTAN NOMÉS PER AJUDAR-TE I CUIDAR-TE!!

AL MÍNIM DUBTE: DEMANA AJUDA!!!!


5 comentaris:

GRÀCIES FAMÍLIES

Moltíssimes gràcies per aquesta sorpresa d'avui, la veritat, és que ens heu deixat a tots i totes amb la boca oberta, ha estat un detall...